Muita palveluja

NEUVONTA JA OPASTUS

Oikeanlaisella hoidolla puutarhasi menestyy ja voi hyvin. Voin tulla paikan päälle opastamaan ja neuvomaan miten sinäkin voit saada puutarhasi menestymään. Valitsemalla oikeat kasvit oikeille paikoille säästää aikaa ja voimia.

PIENIÄ UUDISTUKSIA

Ehkäpä omistat jo valmiin pihan, mutta kaipaat jotain uutta ja erikoista tai vain pientä piristystä? Kenties haluat esimerkiksi uuden perennapenkin, pation, pergolan, huvimajan tai vesiaiheen? Mikäli pihallasi on korkeuseroja saadaan ylellisyyden tuntua esimerkiksi valmistamalla ympäristöön sopivilla materiaaleilla tukimuureja, tasanteita ja portaita.

KASVIEN TUNNISTUKSIA

Jos kyseesssä on vanhan pihan kunnostus on tärkeää tunnistaa olemassa olevat kasvit ennen kuin ryhdytään toteuttamaan pihan muutosta. Vuosien mittaan olosuhteet ovat myös voineet muuttua kun esimerkiksi puut ovat kasvaessaan alkaneet varjostaa alunperin valoisaan paikkaan istutettuja kasveja. Samassa yhteydessä on useimpia kasveja syytä jakaa pienemmiksi ja parantaa kasvualustaa. Halutessasi saat jokaiselle kasville omat hoito-ohjeet koko kasvukaudelle.